Fritz vitorlák · Szombati Péter · tel: +36 30 392 73 08 · e-mail: [email protected] · skype: hasznaltvitorla.peter

 [Főoldal]

 [A FRITZ csapat]

 [VITORLAVÁLASZTÁS]

 [Referenciák]
 [Hírek, események]

 [Kapcsolat]

 [Német nyelvű weblap]

 [Használt vitorlák]

 


 

Amikor profik készítik a vitorláit...


Egy versenyvitorlázókból álló erős csapat biztosítja termékeink folyamatos fejlesztését. A legkülönbözőbb hajóosztályokban felmutatott előkelő eredmények bizonyítják vitorláink magas műszaki színvonalát, nagy sebességpotenciálját és megbízhatóságát.

Évek óta figyelemreméltó eredményeket érünk el a nemzetközi Dragon osztályban.
Ebben az osztályban a Fritz műhely világszerte számos kiemelkedő csapat partnereként működik közre. A H-Boot vitorlázóknak jóval több mint a fele a Fritz vitorlákban bízik. Az újonnan alapított L95-ös osztálynak már ma sikerrel látjuk el a 95%-át. Számtalan más One-Design osztályban, mint Star, Joker, Korsar, stb. szintén a mi vitorláinkkal nyernek.

Ha Ön túravitorlázó, akkor Basic Line ügyfélként profitálhat a tapasztalatunkból és részesülhet professzionális tanácsadásban. A Fritz Basic Line vitorlák kiváló minőségű anyagokból, a tavi és tengeri vitorlázás sajátosságainak megfelelően készülnek. A figyelem középpontjában itt a megbízhatóság, a biztonság, a funkcionalitás és az ár áll.

A Fritz Cruising Plus Line az igényes vitorlázók egyedi igényei számára kipróbált anyagok és szabások széles spektrumát kínálja. Jó választás, ha a túrázás mellett versenyeken is meg szeretné mérettetni magát. A vitorlakínálat sokfélesége az ügyfél elképzelésének egy személyes beszélgetés során történő nagyon pontos átadását igényli.

A Racing Line szektorban nagy tapasztalattal, magas elvárásoknak megfelelően dolgozunk. Mindegy, hogy tavi versenyvitorlásról, gyors túrajachtról vagy One-Designról van szó, mindig a sebesség áll előtérben. High-Tech anyagok, például pentex, kevlár vagy karbon kerülnek felhasználásra az igényeknek és kívánságoknak megfelelően. A D4 Load Path membránvitorlák segítségével még gyorsabb és nagyon könnyű versenyvitorlákat készíthetünk.

News
 
[Hírek]
Gratulálunk az 2011-es Magyar Dragon Bajnoki címhez a Conseuro csapatának, Lukáts Ákosnak, Lukáts Csabának és Zimmermann Botondnak!

Dragonban Európa Bajnok az ukrán színekben induló német Markus Wieser!

Jollebajnokság
15-ös Jolle: az 1., 2. és 4. helyezett használt FRITZ vitorlát.
25-ös Jolle: az első helyezett Pillangó új fejlesztésű FRITZ Polyester Spinnakert használt, akárcsak a második helyezett Szélhámos, akik teljes FRITZ vitorlázattal mentek.

Kékszalag eredményeink:
25-ös Jolle osztályban az első három helyezett használt FRITZ vitorlát!
YS I-ben az első helyen végzett a Raffica, mely idén 3 db új FRITZ vitorlával bővítette fegyvertárát, harmadik pedig a Sleepwalker, az új NAU 370 RUN, mely ezen a versenyen mutatkozott be teljesen FRITZ vitorlázattal.